4 BOUWSTENEN OM TE GROEIEN

  • warning: array_map(): Argument #2 should be an array in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/modules/system/system.module on line 1015.
  • warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/artemisbelgium.be/artemisbelgium.be/wwwroot/includes/theme.inc on line 1820.


ONTWIKKEL EFFICIENTE COMMERCIËLE STRATEGIEËN & PROCESSEN
Ontwikkel een duidelijke visie en missie als fundament voor uw strategische koers. Definieer de USP's en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf en haar oplossingen. Vervolgens is het belangrijk om het juiste profiel van uw prospecten te bepalen waarbij men zich verzekert dat hun business pains perfect kunnen verholpen worden door het inzetten van uw oplossingen. Hou rekening met de sterktes en zwaktes van uw organisatie en bouw teams om een maximale prestatie neer te zetten. Definieer duidelijke goals en objectieven en communiceer de strategie en het actieplan naar alle commerciële medewerkers binnen uw organisatie.
Lees meer: Artemis ConsultingENGAGEER HIGH POTENTIALS MET HET JUISTE DNA
Ga op zoek naar high potentials met een uitstekend track record die over de juiste competenties en vaardigheden beschikken voor het realiseren van de objectieven, maar onderzoek vooraf of ze passen in uw onderneming en matchen met de bedrijfscultuur. Definieer een duidelijk competentieprofiel en formuleer duidelijke doelstellingen. Ontwikkel een transparant targetplan en verloningsysteem. Spreek steeds klare taal en zorg voor regelmatige evaluatiesessies. De prestaties van het team en de individuen zijn recht evenredig met de begeleiding en opvolging die ze ontvangen.
Lees meer: Artemis Talent StaffingSTIMULEER DE COMPETENTIES VAN MEDEWERKERS EN DIRECTIELEDEN
Medewerkers blijven slechts het beste van zichzelf geven wanneer ze continu gestimuleerd worden in hun persoonlijke groei. Men tekent voor hen een carrièrepad uit binnen de organisatie en verwacht dat ze hun prestaties blijvend overtreffen. Zorg voor talentontwikkkeling als hefboom voor het bereiken van uw strategische doelen. Verhoog hun competenties en vaardigheden en investeer in training & coaching om hen te voeden met de beste inzichten en het stimuleren van gewenst gedrag. Zowel het individu als de organisatie zullen hiervan de vruchten plukken.
Lees meer: Artemis CoachingGEEF UW SALES TEAM EEN EFFICIENTE VERKOOPSONDERSTEUNING
Een efficiënte verkooporganisatie heeft de juiste mensen in de frontlinie, voorzien van de beste verkoopsondersteuning. Onze ervaren prospecteurs ondersteunen sales teams met het uitvoeren van prospectieopdrachten, lead generation en lead qualification. Ze openen deuren en brengen u in contact met potentiële klanten.
Lees meer: Artemis Sales Support


ArtemisEurope biedt oplossingen om individuen en organisaties te helpen groeien.